Wat komt er kijken bij het installeren van zonnepanelen?

 

Wat komt er kijken bij het installeren van zonnepanelen?

Wanneer u de offerte van Energie Select Limburg getekend retour hebt gestuurd, begint het echte werk pas. Eerst gaat de werkvoorbereiding kijken of alle spullen in huis zijn: de zonnepanelen, de omvormer(s) en het montagemateriaal. Zo nodig wordt er meteen bijbesteld. Als alles er is, wordt de installatie doorgegeven aan de planning en kan de installatie van zonnepanelen beginnen.

De planning kijkt in de agenda welke installatieteams beschikbaar zijn en neemt contact met u op om een geschikte dag in te plannen. Vervolgens wordt de klus op die dag ingepland, de werkdocumenten worden klaargezet en de logistiek zorgt ervoor dat de bussen in de avond voorafgaand aan de klus worden ingeladen met de juiste spullen.

Zonnepanelen installeren op uw dak

Schuin dak

De meeste woningen in Nederland beschikken over een schuin dak. Op schuine daken staan de hellingshoek en de oriëntatie al vast. Toch zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Op deze pagina leggen we alles uit over de installatie van zonnepanelen op schuine daken.

Plat dak

Heeft u een plat dak en wilt u graag zonnepanelen? Ideaal, want de richting van de panelen en de hellingshoek kan zelf worden bepaald. Hoe gaat de installatie van zonnepanelen op een plat dak in zijn werk en met welke zaken moet u rekening houden? Op deze pagina leggen we het uit.

Garage- of schuurdak

Heeft u geen geschikte ruimte (meer) over op het dak van uw woning? Geen probleem, zonnepanelen kunnen natuurlijk ook op het dak van uw schuur of garage worden geplaatst, mits er genoeg ruimte beschikbaar is. Op deze pagina leest u hoe dat in zijn werk gaat.

Dakkapel

We krijgen vaak vragen van klanten over dakkapellen. De vraag is: kunnen we zonnepanelen op een dakkapel plaatsen? Of: we hebben zonnepanelen liggen maar willen juist op die plek een dakkapel laten aanleggen, kunnen we daar een oplossing voor vinden? We leggen het graag uit.

Reacties

Populaire posts